2024. 04. 29. | Teljes munkaidõ | Budapest | LULU BP Kft.Gyere és dolgozz velünk Budapest legújabb reggeliző éttermében. Ez a tökéletés munkahely számodra, ha szereted apörgős mindennapokat és nem szeretnél késő estig dolgozni.Brunch ételek készítése és tálalásaKonyha tisztántartásaAlapanyagok előkészítése, Alap szintű konyhai
Nézze később2024. 04. 29. | Teljes munkaidõ | Gyál | DELIREST Magyarország Kft.ételek elkészítése Séffel egyeztetett receptúrák, gyártmánylap alapján,tálalási feladatok ellátása,promóciók támogatása, lefőzése, tálalása,grillezés (ebédidőben),higiéniai és konyhatechnológiai (HACCP) szabályok betartása és betartatása.HACCP dokumentáció vezetése,a konyhai raktárkészlet megfelelő
Nézze később2024. 04. 29. | Teljes munkaidõ | Balatonlelle | BL Hotel-dokk és Gasztro Kft.új kollégánkat.szállodai panziós étkeztetés biztosításaa’la carte ételek készítésealapanyagok előkészítése és feldolgozásaegyüttműködés a konyhafőnökkelönálló munkavégzéskonyhai berendezések üzemeltetése, a gépek, eszközök felelősségteljes használataHACCP előírások betartásaárurendelés leadása
Nézze később2024. 04. 29. | Teljes munkaidõ | Budapest | Berdem Kft.Konyhai múlttal rendelkezz, ám az ételkészítési tapasztalat és a konyhai ismeretek elengedhetetlenek számunkra, kiváltképp a késmunka, szószok és dresszingek elkészítése. Hasonló téren szerzett tapasztalat előnyt jelent. Egy műszak alatt különféle feladatokat kell ellátnod majd, így fontos a hatékony
Nézze később2024. 04. 29. | Teljes munkaidõ | Nyíregyháza | Cvekedli Kft.Készítés, konyha rendben tartása, ételek elkészítése és tálalása, Szereti a konyhai pörgést, nem szeret unatkozniIgényes a munkájára és környezetére, Van már néhány év konyhai tapasztalata, vagy lelkes pályakezdő., Hosszútávú bejelntett munkalehetőségProfesszionális munkakörnyezet, garantált
Nézze később2024. 04. 29. | Teljes munkaidõ | Budapest | Hotel Oktogon HaggenmacherMindegyikét friss és élénk színek alkotják ötvözve a modern és autentikus elemeket. A gazdag, svédasztalos reggeli hideg és meleg ételeket, laktóz-és gluténmentes lehetőségeket is kínál a vendégeknek., ételek elkészítése az F&B vezető utasításai szerintételek minőségének biztosítása,elkészített ételek
Nézze később2024. 04. 29. | Teljes munkaidõ | Zamárdi | WELLAMARIN Kft.Konyhájának a Chef utasításai szerinti folyamatos, rendeltetésszerű, HACCP és higiéniai elvárások szerinti működésének felügyelete, irányítása és ellenőrzése. Aktív részvétel a vendéglátó egységek által nyújtott ételkínálat megújításában és megvalósításában., középfokú szakirányú képesítésmodern
Nézze később2024. 04. 29. | Teljes munkaidõ | Budapest | Virtu Étterem Kft.Mellettszerviz és tálalás irányításafelelős az ételek elkészítéséért a menü alapján, az ételek minőségének és ízvilágának megtartása mellett a Head Chef utasításai szerintrendelés leadása a sous-chef feléreceptúrák betartatásafelelősségvállalás a konyha összes munkájáért és munkatársáért.Az értékek amiket
Nézze később