2024. 05. 28. | Teljes munkaidõ | Rajka | Kúria Restaurant Kft.Ellenőrzése, hozzávalók megrendelése ételkészítéshez - meleg és hideg ételek készítése - ételek elkészítése a közvetlen tálalás előtt - felelősség az előállított ételek minőségéért és a szabványok, technológiai eljárások, adagméretek betartásáért, - a megfelelő adagolási hőmérséklet fenntartása - a HACCP
Nézze később2024. 05. 28. | Teljes munkaidõ | Rajka | professionA közvetlen tálalás előtt - felelősség az előállított ételek minőségéért és a szabványok, technológiai eljárások, adagméretek betartásáért, - a megfelelő adagolási hőmérséklet fenntartása - a HACCP és a megállapított higiéniai előírások betartása - a biztonsági előírások, a személyes higiénia és a munkahelyi
Nézze később2024. 05. 25. | Teljes munkaidõ | Budapest | MOL MagyarországJogszabályoknak mindenben megfelelő, a stratégiai célokat hatékonyan támogató számviteli kezelés/eljárások kidolgozása az anyavállalat és leányvállalatai részére, valamint kiemelt egyedi számviteli feladatok kezelése/megoldása, számviteli szakértői támogatás nyújtása az ügyfelek részére.Fő felelősségek
Nézze később2024. 05. 10. | Teljes munkaidõ | professionFelelősségvállalás az elkészített ételekért és feltálalásukért. Technológiai, higiénia és tisztasági előírások betartása az ételkészítés során. Közreműködés a rendezvényterem előkészítésében, ételek, italok, szükséges eszközök szállításában, menüjavaslatok, menükártyák előkészítésében.Magyar és szlovák nyelv
Nézze későbbNe hagyja ki a munkát!
Napi új bejegyzéseket kaphat e-mailben a Felelősség Magyarország.