2024. 04. 22. | Teljes munkaidõ | Diósd | SHB-Team Kft.Feladatok-Meleg ételeink magas színvonalon történő elkészítése-Konyhai berendezések üzemeltetése, felelősségteljes használata-Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása-Konyhai higiénia- és élelmiszer-biztonsági szabályok betartása-A konyhai Csapat koordinálásaElvárások-Legyél igényes magadra
Nézze később2024. 04. 18. | Teljes munkaidõ | Diósd | Biotech GmbH Magyaro-i FióktelepeHagyományos eszterga kezeléseEszterga felszerszámozása, beállítása, karbantartásaEszközök, szerszámok, sablonok és készülékek részegységeinek gyártásaMűszaki rajz olvasása, értelmezéseMunkadarabok gyártása rajz alapjánAz elkészült termékek önellenőrzése, Önálló, precíz, felelősségteljes
Nézze később2024. 04. 16. | Teljes munkaidõ | Diósd | Mayekawa Hungary Engineering Kft.Hozzáállás, valamint összetartó, családias közösség jellemzi szervezeti kultúráos számunkra a szakértelem, a felelősségvállalás és hiszünk benne, hogy ezek az értékek is hozzájárultak a hosszú távú partneri
Nézze később2024. 04. 22. | Teljes munkaidõ | Diósd | professionFőbb feladatok -Meleg ételeink magas színvonalon történő elkészítése -Konyhai berendezések üzemeltetése, felelősségteljes használata -Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása -Konyhai higiénia- és élelmiszer-biztonsági szabályok betartása -A konyhai Csapat koordinálása* Elvárások -Legyél igényes
Nézze később2024. 04. 18. | Teljes munkaidõ | Diósd | professionfelelősségteljes munkavégzés műszaki rajzok alapján - Forgácsoló végzettség, gépi forgácsoló (marós és/vagy esztergályos) képesítés - Legalább 1-3 év forgácsolásban szerzett gyakorlat - Mérőeszközök használatának ismerete - Két műszakban, nyolcórás munkarend vállalása. (0600-1420, 1400-2220), Munkavégzés
Nézze később2024. 04. 10. | Teljes munkaidõ | Diósd | professionHozzáállás, valamint összetartó, családias közösség jellemzi szervezeti kultúránkat. Fontos számunkra a szakértelem, a felelősségvállalás és hiszünk benne, hogy ezek az értékek is hozzájárultak a hosszú távú partneri
Nézze később