2024. 05. 08. | Teljes munkaidõ | Debrecen | Bunda Bt.Előtt, beleértve a húsok, zöldségek és más összetevők aprítását, vágását és méretre szabását.3. Konyhai higiénia fenntartása A szakácsnak gondoskodnia kell a konyhai higiénia magas szintjének fenntartásáról, beleértve a munkaterület tisztán tartását és az élelmiszerbiztonsági előírások betartását.4. Új ételek
Nézze később2024. 05. 08. | Teljes munkaidõ | Debrecen | professionElőtt, beleértve a húsok, zöldségek és más összetevők aprítását, vágását és méretre szabását. 3. Konyhai higiénia fenntartása A szakácsnak gondoskodnia kell a konyhai higiénia magas szintjének fenntartásáról, beleértve a munkaterület tisztán tartását és az élelmiszerbiztonsági előírások betartását. 4. Új ételek
Nézze később2024. 04. 17. | Teljes munkaidõ | Debrecen | HAJDÚHÚS Kft.A Hajdúhús 2000 Kft 26 éves családi vállalkozás Debrecenben közel 200 fő munkavállalót foglalkoztat .Az üzem főbb tevékenységi körei élőállat felvásárlás, vágás, csontozás, darabolás, húscsomagolás, friss húsértékesítés, húsfeldolgozás, szállítás., A villamos berendezésekkel kapcsolatos
Nézze később2024. 04. 16. | Teljes munkaidõ | Debrecen | professionA Hajdúhús 2000 Kft 26 éves családi vállalkozás Debrecenben közel 200 fő munkavállalót foglalkoztat .Az üzem főbb tevékenységi körei élőállat felvásárlás, vágás, csontozás, darabolás, húscsomagolás, friss húsértékesítés, húsfeldolgozás, szállítás., - A villamos berendezésekkel kapcsolatos
Nézze későbbNe hagyja ki a munkát!
Napi új bejegyzéseket kaphat e-mailben a Hús Kereskedő Debrecen.