2024. 09. 04. | Teljes munkaidõ | Székesfehérvár | professionMenük, a’ la carte ételek, reggeli kínálat (szendvics, meleg reggeli) elkészítése munkanapokon (szabad hétvége), - tálalási feladatok ellátása, - nyersanyagok kezelése (vételezés, feldolgozás stb.), - vonatkozó higiéniai és minőségbiztosítási szabályok betartása, - konyhai kisegítők munkájának
Nézze később2024. 08. 16. | Teljes munkaidõ | Rácalmás | professionKalkulációk és receptúrák betartása - Precíz és önálló munkavégzés - Raktárkészlet-ellenőrzés - Konyhai higiénia és élelmiszer-biztonsági szabályok betartása - Tanulók és a kisegítők munkájának ellenőrzése - Saját munkaterület tisztántartása - Jó kapcsolat kialakítása az F&B részleggel - Szakmai irányelvek
Nézze később