2024. 05. 06. | Teljes munkaidõ | Szombathely | professionPizza) - rendezvényekre ételek, tálak elkészítése - munkaterület tisztán tartása, - minimum 1-3 év szakmai tapasztalat - szakma iránti elhivatottság, igényes munkavégzés - étel- és alapanyag ismeret - motivált és fejlődni akaró személyiség- olasz étteremben vagy külföldön szerzett tapasztalat
Nézze később2024. 05. 06. | Teljes munkaidõ | Szombathely | professionAlapanyag készletszintek folyamatos felügyelete, Excess and Obsolete minimalizálása - Beszállítókkal való kapcsolattartás - MRP paraméterek rendszeres ellenőrzése - Alapanyag előrejelzések és megrendelések felügyelete - Kritikus alapanyag esetén folyamatos kapcsolattartás a termeléssel
Nézze későbbNe hagyja ki a munkát!
Napi új bejegyzéseket kaphat e-mailben a Mini Szombathelyi Kerület.