2024. 03. 01. | Teljes munkaidõ | Budapest | Vakvarjú Kft.A VakVarjú Beach Bistro tagja a Budapest több pontján működő VakVarjú Éttermeknek, illetve a Budapest Party Service-nek, mely Magyarország egyik legnagyobb forgalmú rendezvény-gasztronómiával foglalkozó cége, immár 20 éve. Cégcsoportunkhoz tartozik további három önkiszolgáló étterem Bodza Bistro, M
Nézze később2024. 02. 29. | Teljes munkaidõ | Budapest | Budapest Party Service Kft.A Monkey Bistro-t a Várkert Bazárban, valamint a Dobay Cukrászdát., A hidegkonyhai ételek megfelelő mennyiségben és minőségben történő elkészítéseHidegkonyhai szakácsok összefogás, vezetéseRendelések kezeléseTávollét esetén a Bankett séf helyettesítése, Tapasztalt, képzett szakács legyél, hidegkonyhai
Nézze később2024. 03. 18. | Teljes munkaidõ | Budapest | professionAnyagilag és szakmailag is nagy múltú, több éttermet, borászatot és szállodát is tulajdonló cég., A séf által kiosztott feladatok elvégzése., Csapat szellem, terhelhetőség, szakmai alázat, szakma szeretete, ne csak átmeneti megoldásnak érezd a munkádat, hanem hivatásnak., Szakmai tapasztalat
Nézze később2024. 03. 12. | Teljes munkaidõ | Kazincbarcika | professionA kazincbarcikai Ambrózia Étterem és Panzió*-ban vezető konyhafőnök/Séf munkakör betöltésére keressük leendő Kollégánkat., - a kazincbarcikai Ambrózia Étterem és Panzió* konyhájának vezetése, konyhán dolgozó kollégák koordinálása és mentorálása - konyhai feladatok szervezése - napi munkamenetben
Nézze később2024. 03. 11. | Teljes munkaidõ | Győr | professionSzerint, magas színvonalon elkészíti az ételeket - Kiemelt figyelmet fordít saját és a környezete tisztaságára, gazdaságos anyagfelhasználásra, illetve a főzés során a séf által megírt kalkulációkra - Ellátja az alapvető tisztítási és fertőtlenítési feladatokat a konyha minden területén - Elvégzi a felettese
Nézze később2024. 03. 07. | Teljes munkaidõ | Kisvárda | professionNagy sikerrel működő, kisvárdai Madison Pub & Restaurant éttermünkbe KIEMELT BÉREZÉSSEL keressük lendületes, szakmailag elhivatott SZAKÁCS kollégánkat! - Séf utasításainak megfelelően és receptúrák szerint az ételek elkészítése - Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása - Gépek, berendezések előírásszerű
Nézze később2024. 03. 06. | Teljes munkaidõ | Nyírbátor | professionSZABAD HÉTVÉGE)* ételek elkészítése Séffel egyeztetett receptúrák alapján, - tálalási feladatok ellátása, - higiéniai és konyhatechnológiai (HACCP) szabályok betartása és betartatása. - a konyhai raktárkészlet megfelelő kezelése, beleértve teljes kőrűen az alapanyagok szakosított tárolását (FIFO) elv
Nézze később2024. 03. 03. | Teljes munkaidõ | Eger | professionKi Te/ÖN is!, - Ételek elkészítése (kidolgozott receptúra szerint) - Étlapkészítés és -fejlesztés együttműködve a vezető séffel - Konyha higiéniai állapotának figyelemmel kísérése, felügyelete - Rendszerszemléletű, kritikus, analitikus, kreatív, innovatív, nyitott és befogadó gondolkodásmód - Látványos
Nézze később