2024. 06. 15. | Teljes munkaidõ | Tápiószecső | Magdolna Lakópark KftHotel VestaTápiószecső-a konyhafőnök utasításai alapján napi munkavégzés- melegkonyhai termékek receptúra szerinti elkészítése- tálalási feladatok- HACCP előírások betartása, - szakirányú végzettség- kulturált, tiszta megjelenés- modern konyhatechnológiák ismerete és alkalmazása-higiéniai és kony
Nézze később2024. 06. 14. | Teljes munkaidõ | Solymár | ARANYKORONA VENDÉGLŐ KFT.Az Aranykorona Vendéglő és Hotel (40 éve működő családi vállalkozás)Üzemelés a család folyamatos irányítása alatt., Alapanyagok előkészítése. Minőségi előkészített anyagokból való főzés., SzakképzettPontosPrecízÁpolt, Csapatban tudjon dolgozniMeg tudjon felelni a törzsvendégek igényeinek, Kivánló tö
Nézze később2024. 06. 12. | Teljes munkaidõ | Pilisszentkereszt | Büntetés-Végrehajtási Szervezet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs KözpontjaA Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központjának fő profilja a személyi állomány oktatása, továbbképzése, egészségének megőrzése, rehabilitációja és gyógykezelése.Részletesebb információk bv., a kiadott a nyers- és alapanyagok átvételea nyersanyagokból
Nézze később2024. 06. 05. | Teljes munkaidõ | Telki | MLSZ Edzőcentrum Kft.A Magyar Labdarúgó Szövetség edzőközpontjaként is szolgáló Globall Hotel* Telkiben található. Telkibe közvetlen buszjárat indul a Széll Kálmán térről és kevesebb mint 20 km-re található Budapesttől., Nyersanyagok előkészítéseMunkaterület rendben és tisztán tartásaNapi ételkínálat főzéseÉtelkínálat f
Nézze később2024. 05. 24. | Teljes munkaidõ | Szigetszentmiklós | MI-CSODANAP Kft.ételek előállításában, tálalásában való közreműködés- konyhai személyzet munkájának irányítása- alapanyagok átvétele- konyhai tevékenység irányítása és ellenőrzése- HACCP és munkavédelmi szabályok betartása, -szakirányú (szakács) végzettség-minimum 3 éves szakmai tapasztalat-HACCP ismeret
Nézze később2024. 06. 17. | Teljes munkaidõ | Budaörs | professionBudaörsi kerthelyiséges street food éttermünkben a BBQ fogásoké a főszerep a burgerek és pizzák mellett. Széles italkínálattal, zenei eseményekkel és barátságos, laza miliővel várjuk a vendégeket. A nyitás óta folyamatosan fejlődünk és fejlesztünk köszönhetően egy jól összeszokott támogató csapatnak
Nézze később2024. 06. 15. | Teljes munkaidõ | Tápiószecső | professionHotel Vesta Tápiószecső-a konyhafőnök utasításai alapján napi munkavégzés - melegkonyhai termékek receptúra szerinti elkészítése - tálalási feladatok - HACCP előírások betartása- szakirányú végzettség - kulturált, tiszta megjelenés - modern konyhatechnológiák ismerete és alkalmazása -higiéniai
Nézze később2024. 06. 14. | Teljes munkaidõ | Solymár | professionAz Aranykorona Vendéglő és Hotel (40 éve működő családi vállalkozás) Üzemelés a család folyamatos irányítása alatt.Alapanyagok előkészítése. Minőségi előkészített anyagokból való főzés.* Szakképzett - Pontos - Precíz - Ápolt* Csapatban tudjon dolgozni - Meg tudjon felelni a törzsvendégek ig
Nézze később