2024. 04. 11. | Teljes munkaidõ | Szombathely | Szvoboda László evA'la cart ételek, napi menü elkészítése- Tálalás- Előkészítési feladatok- Készletgazdálkodás- Napi ajánlatok készítése, részvétel az étlap kidolgozásában- Konyha tisztántartása- HACCP-nek való megfelelés biztosítása, szabályok betartása- Kreativitás és szakmaszeretet, 1-3év gyakorlat- Fiatalo
Nézze később2024. 04. 03. | Teljes munkaidõ | Szombathely | professionA'la cart ételek, napi menü elkészítése - Tálalás - Előkészítési feladatok - Készletgazdálkodás - Napi ajánlatok készítése, részvétel az étlap kidolgozásában - Konyha tisztántartása - HACCP-nek való megfelelés biztosítása, szabályok betartása- Kreativitás és szakmaszeretet, 1-3év gyakorlat
Nézze későbbNe hagyja ki a munkát!
Napi új bejegyzéseket kaphat e-mailben a Szakács Szombathely.