2024. 05. 08. | Teljes munkaidõ | Debrecen | professionElőtt, beleértve a húsok, zöldségek és más összetevők aprítását, vágását és méretre szabását. 3. Konyhai higiénia fenntartása A szakácsnak gondoskodnia kell a konyhai higiénia magas szintjének fenntartásáról, beleértve a munkaterület tisztán tartását és az élelmiszerbiztonsági előírások betartását. 4. Új ételek
Nézze később2024. 04. 25. | Teljes munkaidõ | Debrecen | professionOlyan légkör fogadja a leendő munkatársat, ahol a mindennapokat az egymás iráni tisztelet, lendületes és segítőkész csapat, valamint érdekes és jelentős üzleti hatású feladatok övezik.* Nagypontosságú mérőműszerekhez kapcsolódó méréstechnikai eljárások szoftveres automatizálása és driver fejlesztése
Nézze később2024. 04. 19. | Teljes munkaidõ | Debrecen | professionés hibáinak felmérése (műszerrel és szemrevételezéssel); - hibalista elkészítése, rendszerben való rögzítése, munkalap vezetése; - gépjárművek szerkezeti egységeinek szerelése, javítása és karbantartása; - gépjárművek időszakos szervizelése; - műhely rendjének és tisztaságának fenntartása.* rendelkezz
Nézze későbbNe hagyja ki a munkát!
Napi új bejegyzéseket kaphat e-mailben a Tiszt Debreceni Kerület.