2024. 05. 10. | Teljes munkaidõ | Debrecen | professionA vállalatirányítási szoftverben - BOM meghatározása - Műszaki lépések meghatározása, gyártáskísérő dokumentum elkészítése - Technológiai kérdések tisztázása a megrendelővel írásban és szóban egyaránt - Technológiai megvalósítás egyeztetése társterületekkel. - Szerelési, csomagolási és egyéb utasítások készítése
Nézze később2024. 05. 08. | Teljes munkaidõ | Debrecen | professionElőtt, beleértve a húsok, zöldségek és más összetevők aprítását, vágását és méretre szabását. 3. Konyhai higiénia fenntartása A szakácsnak gondoskodnia kell a konyhai higiénia magas szintjének fenntartásáról, beleértve a munkaterület tisztán tartását és az élelmiszerbiztonsági előírások betartását. 4. Új ételek
Nézze későbbNe hagyja ki a munkát!
Napi új bejegyzéseket kaphat e-mailben a Vendéglátó Tiszt Debreceni Kerület.