2025. 11. 22. | Teljes munkaidõ | Budapest | BYD EuropeAz ízek állandóságának és a magas minőség biztosítása. - Új ételek fejlesztésének vezetése, a szakácsok irányítása az új fogások elkészítésében. - Különtermekben tartott vendéglátások ételeinek előkészítése, vendégvisszajelzések gyűjtése és ezek alapján az ételek finomhangolása. - Részvétel a konyha
Nézze később2025. 11. 22. | Teljes munkaidõ | Budapest | BYD EuropeBetartása érdekében. 2. A vállalati étkezde és higiéniai előírások maradéktalan betartatása, az élelmiszer-biztonsági szabályok ellenőrzése. 3. Az ételek pultnál történő kiadásának felügyelete, udvarias kiszolgálás, szabvány szerinti adagolás és a dolgozói elégedettség növelése. 4. Alapanyagok ellenőrzése
Nézze későbbNe hagyja ki a munkát!
Napi új bejegyzéseket kaphat e-mailben a Étel Budapesti Kerület.