2024. 05. 02. | Teljes munkaidõ | Budapest | Trinity Gasztronómia Kft.és feldolgozása;Konyhai berendezések üzemeltetése, a gépek, eszközök felelősségteljes használata;A magas higiéniai követelményrendszer betartása., Téged keresünk, haVan szakács tapasztalatod (legalább 0,5 év) és fontos számodra a további fejlődés;Szereted az olasz konyhát;Igényled a szakmai hátteret
Nézze később2024. 04. 30. | Teljes munkaidõ | Budapest | Dísz tér Gasztronómia Korlátolt Felelősségű TársaságMeg persze a bratwurst és a pretzel. Nem sokat habozott és belevágott legújabb projektjébe, a Spíler Biergartenbe!Csatlakozz sous chefként egy vagány, egész évben nyitva tartó sörkert csapatához, légy Te is Spíler!A konyhai csapat irányítása és napi szintű támogatása szakmailag;A sztenderdek betartásának felügyelete
Nézze később2024. 04. 29. | Teljes munkaidõ | Gyál | DELIREST Magyarország Kft.Dolgozz Közép-Európa legnagyobb közétkeztető cégénél.Magyarországon közel 74 étteremben munkahelyeken, irodaházakban, kórházakban és iskolákban gondoskodunk vendégeink étkeztetéséről.Hamarosan Gyálon nyíló gyári éttermünkbe keresem ÚJ munkatársainkat., konyhai, előkészületi feladatok elvégzése
Nézze később2024. 04. 29. | Teljes munkaidõ | Balatonlelle | professionúj kollégánkat.* szállodai panziós étkeztetés biztosítása - a’la carte ételek készítése - alapanyagok előkészítése és feldolgozása - együttműködés a konyhafőnökkel - önálló munkavégzés - konyhai berendezések üzemeltetése, a gépek, eszközök felelősségteljes használata - HACCP előírások betartása - árurendelés
Nézze később2024. 04. 29. | Teljes munkaidõ | Gyál | professionDolgozz Közép-Európa legnagyobb közétkeztető cégénél. Magyarországon közel 74 étteremben munkahelyeken, irodaházakban, kórházakban és iskolákban gondoskodunk vendégeink étkeztetéséről. Hamarosan Gyálon nyíló gyári éttermünkbe keresem ÚJ munkatársainkat.* konyhai, előkészületi feladatok
Nézze később2024. 04. 26. | Teljes munkaidõ | Győr | Eatrend Arrabona Zrt.Az étlap és adagszám alapján ellenőrzöd a nyersanyagok mennyiségét és részt veszel ezek előkészítésében, feldolgozásában,elkészíted és tálalod a napi adagszámnak és étlapnak megfelelően az ételeket,irányítod és ellenőrzöd a konyhai dolgozók munkáját,betartod és betartatod a HACCP rendszert
Nézze később2024. 04. 26. | Teljes munkaidõ | Győr | professionAz étlap és adagszám alapján ellenőrzöd a nyersanyagok mennyiségét és részt veszel ezek előkészítésében, feldolgozásában, - elkészíted és tálalod a napi adagszámnak és étlapnak megfelelően az ételeket, - irányítod és ellenőrzöd a konyhai dolgozók munkáját, - betartod és betartatod a HACCP
Nézze később2024. 04. 25. | Teljes munkaidõ | Székesfehérvár | Balance-99. Zrt.Előírások alapján, Szakirányú végzettségModern konyhai technológiák ismereteVendégorientált személyiségPontos, igényes munkavégzésMegbízhatóságKreativitásÖnálló, dinamikus munkavégzésCsapatban való munka szeretete, Szállodai szakmai tapasztalat előnyt jelent, Kellemes környezetben történő munkavégzés
Nézze későbbNe hagyja ki a munkát!
Napi új bejegyzéseket kaphat e-mailben a Konyhai Dolgozó Magyarország.